Uz nekoliko koraka do savršenog zdravlja
Zdravlje i Ljepota
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Blog
četvrtak, prosinac 26, 2013


 

Tokom blagdana nema tko se ne opusti sa hranom i pićem.

Samo u desetak dana blagdana prosječna osoba se udeblja za 3-5 kilograma, ekstremi čak i više.

I naravno za novu godinu se rade planovi kako se ide na dijetu a u tome će vam najbolje pomoći brojač kalorija.

Pomoć ovog alata http://www.health24.com/Diet-and-nutrition/Tools/Calorie-counter-20130111 vrlo jednostavno možete izračunati koliko kalorija ima određena hrana.

Samim time vrlo lako ćete izračunati svoju prehranu do 2000 kalorija kako bi krenuli gubiti višak kilograma.zivim-zdravo @ 13:54 |Isključeno | Komentari: 0
nedjelja, studeni 10, 2013


Grickanje noktiju i zanoktica je loša navika koja prije svega nastaje zbog osjećaja uznemirenosti. Kako spriječiti grickanje noktiju, ovisi o životnoj dobi.

Kod djece ukoliko je navika usvojena od vršnjaka, može se desiti da nestane isto kao što se i pojavila. Mališana ne treba koriti, kažnjavati ili ponižavati pred drugima. Također nije preporučljivo vaditi mu ruke iz usta ili mu na nokte nanositi razne materije, jer to može biti kontraproduktivno.

Grickanje noktiju i zanoktica koje se kod odraslih osoba javlja zbog nervoze ili iščekivanja, obično nestaje kada prođe krizna situacija. Osobama koje grickaju zanoktice od velike pomoći može biti redovna manikira i nega ruku. Ukoliko su im nokti i regija oko njih negovani jednostavno neće imati šta da grickaju.
zivim-zdravo @ 11:13 |Isključeno | Komentari: 0
ponedjeljak, svibanj 6, 2013


 

Velik broj muškaraca na svijetu je nezadovoljno svojom veličinom penisom kao što se kod žena javlja velik broj slučaja gdje su žene nezadovoljne veličinom svojih grudi.

U današnje vrijeme velik je broj raznih metoda pa čak i preparata koji obečavaju povečanje penisa.

Iskreno mislim da od razno raznih preparata kao što su kreme i tablete baš i nema rezultata na duge staze. Razne kreme i tablete pospješuju krvotok u penisu pa ga samim time samo na određeno vrijeme čine večima i debljima.

Ipak postoji i dugoročno rješenje kako povečati svoj penis prirodnim putem.

Penis je zapravo mišić i pravilnim vježbama moguće ga je povečati kao i sve druge mišiće na tijelu. Dovoljno je pogledati body buildere što se sve može odraditi sa mišićima.

Postoje vježbe koje se izvode samo uz pomoć ruka i koje će vam u samo nekoliko tjedana pravilnog vježbanja povečati penis i za par centimetara. 

Kako je moguće penis povečati sa tim vježbama ? Penis zapravo sadrži tri komore u kojima se skuplja krv i na taj način penis postiže erektilno stanje. Sa ovim vježbama naučiti ćete kako pojačati protok krvi u tim komorama što će dovesti do povečanja penisa.

Vježbe se izvode samo par minuta dnevno i rezultati su vidljivi već nakon par tjedana.

Više o tome možete pročitati na zanimljivoj web stranici koja također vrlo jefitno nudi kupovinu e-knjige sa tim vježbama. Knjiga je postigla velik uspjeh u Americi a sada se ista prilika pruža i vama. Autori knjige postigli su zavidljive rezultate kod više od 90% ispitanika što dodatno potvrđuju 30 dnevnom garancijom na knjigu. Ukoliko niste zadovoljni rezultatima u roku 30 dana vratiti će vam vaš novac.

Ukoliko ste jedan od onih muškaraca koji nisu zadovoljni veličinom svog penisa, upravo ste dobili šansu riješiti se tog problema jednom zauvjek.

KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA 

zivim-zdravo @ 10:55 |Isključeno | Komentari: 0
zdravlje
Nema zapisa.
Brojač posjeta
858386
Index.hr
Nema zapisa.