Uz nekoliko koraka do savršenog zdravlja
Zdravlje i Ljepota
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Blog
četvrtak, ožujak 18, 2010
Svoje kilograme možete skinuti samo na dva načina. Prvi je da malo zatvorite usta i krenete na dijetu dok drugi je da se malo pokrenete i počnete baviti nekim sportom.
Naravno ukoliko iskombinirate oba dvije opcije i dijetu i vježbanje, rezultati će biti brži i kvalitetniji.

Dijeta ima mnogo, ali koja dijeta je najbolja ? Kako najlakše smršaviti ?

To pitanje ne nosi svakome isti odgovor jer nismo svi isti i nemamo isti metabolizam.

Ovaj post nisam pokrenuo da napišem koja je najbolja dijeta na svijetu ili kako najbrže smršaviti. Ovaj post sam napisao da vam pokažem i drugu stranu pojedinih top dijeta.

Mjesečeva dijeta - Ova dijeta odnosi se na post u danu kada je mladi mjesec. 24 sata se ne jede ništa osim što morate popiti od 2-4 litre vode ili čaja bez šećera. Vrlo je upitno kakva korist od ovakve dijete jer u jednom danu se ne mršavi možete samo malo pročistiti organizam.

Lagerfeldova dijeta - Modni dizajner Karl Lagerfeld je 2001. izgubio uz pomoć dijete 30 kilograma. Njegova dijeta zapravo ni nije dijeta nego gladovanje. Dnevno je u sebe unosio samo vodu i par žlica maslinova ulja. Iako mu je dijeta donijela rezultate sasvim sigurno je gladovanjem naštetio svom organizmu. 

Atkinsonova dijeta - Ova dijeta temelji se na smanjenom unosu ugljikohidrata. Količina ugljikohidrata ograničena je na 20g i zabranjeno je jesti kruh, žitarice, voće, podosta povrća i mliječni proizvodi. Ova dijeta ima pozitivan učinak na one koji imaju proteinski metabolizam. Problem nastaje ukoliko se opet vratite na staru prehranu i kilogrami se vrate.

UN dijeta ili dijeta 90 dana - Dok je mnogi hvale drugi je kude. UN dijeta temelji se na podijeli namirnica po danima. Jedan dan se jedu proteini, drugi dan ugljikohidrati, jedan voće itd. Iako je velik broj ljudi smršavio uz UN dijetu ona zna narušiti zdravlje. Moguće je dobiti avitaminozu, deficit masnih kiselina i opterečenje probavnih organa.

Kupus dijeta - Kupus dijeta je samo jedna u nizu dijeta koja se temelji samo na jednom unosu namirnica. Iako je kupus zdrav i lako se priprema, manjak ostalih namirnica može ozbiljno narušiti zdravlje.

Dijeta po krvim grupama - Zbog načina kako su nam se razvijali preci, svaka krvna grupa ima svoje potrebe. Po toj shemi može se odraditi dijeta koja će donjeti vrlo kvalitetne rezultate. Za ovu dijetu potrebno se je najprije konzultirati sa liječnikom.zivim-zdravo @ 09:39 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
zdravlje
Nema zapisa.
Brojač posjeta
857790
Index.hr
Nema zapisa.