Uz nekoliko koraka do savršenog zdravlja
Zdravlje i Ljepota
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Blog
ponedjeljak, ožujak 12, 2007
Bolovi u mišićima, kostima – posebno koljenima i kičmi, otečeni zglobovi, slaba mogućnost pokretanja najčešći su simptomi reumatskih bolesti - artroze, artritisa, fibromijalgije, lumbaga.

Ova skupina bolesti je vrlo česta te pogađa oko 10 posto svjetskog stanovništva i čak 40 posto Europljana. Oboljenja se pretežno javljaju u trećoj životnoj dobi, no mogu se javiti i u aktivnoj dobi te predstavljaju vrlo česti uzrok posjete liječniku i jedan su od vodećih uzroka izostanka s posla.

Iako se u njihovom liječenju vrlo često primjenjuju lijekovi protiv bolova, koji ukoliko se dugo primjenjuju mogu ostaviti negativne posljedice na različitim organima, malo je poznato da određene prirodne komponente poput glukozamina i kondroitina mogu umanjiti potrebu za uzimanjem ovakvih lijekova. Uz to glukozamin i kondroitin sulfat povoljno djeluju na obnovu izgradnje zglobne struke te tako doprinose smanjuju oteklina i povećavaju pokretljivost zglobova. Uz njih od velike koristi u lokalnoj primjeni mogu biti i neke biljke poput arnike ili kamfora, te mentol koji brzo prodiru kroz kožu do bolnog mjesta te pružaju olakšanje kod reumatskih i mišićnih bolesti.
zivim-zdravo @ 08:37 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
zdravlje
Nema zapisa.
Brojač posjeta
857784
Index.hr
Nema zapisa.