Uz nekoliko koraka do savršenog zdravlja
Zdravlje i Ljepota
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Blog
srijeda, siječanj 17, 2007
Podosta žena u današnje vrijeme ima problema sa postizanjem orgazma. Kod muškaraca je baš suprotno, večina njih postigne orgazam prije nego što tako reč i započnu. Kako muškarci ipak uvijek postignu orgazam, recimo da su blagoslovljeni, najprije ćemo se fokusirati na žene kako bi one mogle doživjeti tu prekrasnu stvar nazvanu orgazam. 

Ako Vam se više ne čita i željeli bi odmah saznati kako je to moguće posjetite
http://tinyurl.com/2gek8k

Kada budemo Vas žene naučili kako postići orgazam, razveseliti ćemo i Vaše partnere. 

Zašto? 

Svaki muškarac nakon što svoju partnericu ne dovede do vrhunca, uvijek se zapita:

- sigurno nešto radim pogrešno   

- ona me više ne želi

- nisam joj više privlačan

- možda je to previše sexa za nju

- i još sličnih pitanja

Ne postizanje orgazma kod žena, frustracija je kako za ženu tako i za Vašeg partnera. Naravno veča frustracija je ipak za ženu, pa smo se njima danas i posvetili.

Ovaj priručnik preporučili bi svakoj ženi, kako bi i ona uspijela doživjeti ono o ćemu je do sada samo maštala. A naravno ovaj priručnik bi savjetvali i svakom muškarcu, kako bi naučio prave tehnike te nakon toga i on uspio dovesti svaku ženu do orgazma. Svaki muškarac bi trebao biti svjestan da žene pamte dobre ljubavnike, a kako biti dobar ljubavnik ako svoju partnericu ne znate dovesti do vrhunca ili ti ga orgazma.

Naučite kako funkcionira žensko tijelo, kako pronaći prave erogene zone, te na kraju kako postići zajedničke i višestruke orgazme !!! 
http://tinyurl.com/2gek8k zivim-zdravo @ 15:05 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
zdravlje
Nema zapisa.
Brojač posjeta
857785
Index.hr
Nema zapisa.